Scroll Top

Inzet

Trailer B2B, Look B2B, Event The Red Carpet ontworpen en uitgerold, Look Educatie, Downloadbare boekjes voor jeugd en educatie programma’s gemaakt, Sponsorbeleid in kaart brengen en advies nieuw sponsorbeleid uitbrengen, beeldrapportage bestemd voor zakelijke portfolio, zakelijke brochure, teksten magazine schrijven, teksten website. Interviews met bedrijfsleven voor eigen magazine, Power Point presentatie ontworpen,Nieuwsbrief geïnitieerd, Company trailer geregisseerd. Format event voor Educatie ontworpen en uitgevoerd.
Opdrachtgever

Opdracht

Positionering en versteviging theater op de zakelijke – en op de educatie markt. In kaart brengen huidige sponsoren en adviesstuk opstellen over nieuw sponsorbeleid.

Thomas Geerdink

(voormalig) Sales & Marketing Manager
Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

“Vanuit het Wilminktheater en Muziekcentrum hebben we voor diverse B-to-B en educatieve projecten The White Office ingehuurd om ons te ondersteunen. De opdracht werd uitgewerkt in een helder en gestructureerd plan, de opvolging en coördinatie van de verdere uitvoering werd door Saskia uitstekend gemanaged. Ik voelde mij ontzorgd en door de duidelijke, tijdige terugkoppeling, was ik als manager te allen tijde goed geïnformeerd over de voortgang van het project c.q. de projecten. Ik beveel The White Office absoluut aan als het gaat om professionele ondersteuning bij het ontginnen, opzetten, verbreden en verdiepen van de markt met een persoonlijke touch!”

Laura Slakhorst

Educatief medewerkster Artistieke Zaken
Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

“The White Office is nieuwsgierig, prikkelend, houd je scherp en stimuleert jou en je omgeving om het beste uit je plan en/of evenement te halen. Het werk is accuraat en tot in de puntjes verzorgt met ruimte voor humor. Voor het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede heeft The White Office de Educatie webpagina en haar uitingen een ziel gegeven. Als educatie medewerkster ben ik ontzettend blij met de lay-out, de vormgeving van de boekjes, de nieuwsbrief en het evenement dat ze voor WME heeft ontwikkeld: de Red Carpet Event. Ik heb alleen maar zeer enthousiaste en positieve feedback gekregen van collega culturele instellingen en vanuit het onderwijs.”