Scroll Top

Services

Company branding

Hoe word ik een begrip op de zakelijke markt
Hoe word ik top of mind bij mijn doelgroep
Wat weet ik van mijn contactpersoon en waarom is dat zo belangrijk?

Wij assisteren & adviseren bij het profileren van je onderneming.
Samen bepalen we waar je voor staat, wat je wilt uitstralen en vooral…naar wie.
Dat bepaalt de juiste huisstijl, welk taalgebruik je hanteert en welke on/offline middelen je nodig hebt. Kortom: de juiste look & feel en tone of voice.

Wij leren waar jij je doelgroepen vindt en hoe je met ze in contact komt.
Wat het nut is van goed relatiebeheer, hoe een netwerk voor je kan werken en dat sponsoring allang niet meer alleen bestaat uit een zak geld in ruil voor een naambordje op de stoel.

Van het opstellen en ontwikkelen van een sales- & marketingplan tot het mee-ontwikkelen van de juiste middelen; alles leidt naar een succesvol eindresultaat: jouw onderneming een begrip op de zakelijke markt.

Daarvoor werken we met een – exclusief voor jou ontworpen – Roadmap. The White Office loopt samen met jou de Roadmap door tot het gewenste eindresultaat.

Sales & marketing

Jouw afzetmarkt moet worden aangeboord, verbreedt en verdiept.
Hoe doe je dat? 

Ken jij je markt, je contactpersoon, de actuele ontwikkelingen en behoeften van hen en…kennen ze jou eigenlijk wel? Ben jij een begrip?

Hoe voer je een goed salesgesprek, maar bovenal…hoe kun je van alles aan de weet komen zonder te praten? Welke middelen en platformen gebruik je om je aan je doelgroep te presenteren en waarom?

En hoe weten we wat al die middelen en campagnes opleveren? Wie pakt het op en handelt het eigenlijk af? Weet jij dat precies?

Administratie, de achilleshiel van menige die-hard sales. Hoe en waar administreren jullie de gedane acties, de opvolging en welk resultaat het heeft opgebracht bijvoorbeeld? Of zit alles in iemands hoofd? Nee, toch?

Ik laat je zien hoe het jou en de organisatie veel tijd & geld bespaart als je dit op orde hebt en houdt.

Aan de hand van de roadmap werken we samen naar het gewenste eindresultaat.