Scroll Top

Associates

  • TWO Avenue
  • Joyce organiseert
  • Van der Ley media
  • Main Entrance
  • LAGOM Consultancy

Maak hieronder kennis met onze associates

Mijn naam is Thomas Geerdink, en ben trotse oprichter/eigenaar van TWO Avenue.

Verbinden, Overtreffen, Passie en Gastvrijheid, dat zijn voor mij persoonlijk thema’s waar ik mij graag mee bezig houdt. Door mijn interculturele achtergrond en persoonlijke ervaringen in mijn carrière, heb ik mij in de afgelopen jaren ontwikkeld als een professional met een brede kennis op het gebied van Marketing, Sales en Nieuw Leiderschap.

Vanuit de gastvrijheidsindustrie, waarin ik heb gewerkt voor individuele hotels en voor grotere hotelgroepen, heb ik mijn expertise op het gebied van Customer Relation Management, nationale en internationale marketing- en salesactiviteiten opgedaan. Mijn focus ligt op Business-to-Consumer en Business-to-Business doelgroepen.

Door de jaren heen ben ik mij gaan realiseren dat ik op zoek was naar een verdere verdieping van mijn ‘standaard aangeleerde’ managementskills.  De diversiteit aan culturen, leeftijden en kennisniveaus van de medewerkers zorgden ervoor dat mijn management skills niet meer up to date waren om aan de behoeftes en aan de vragen van mijn medewerkers te voldoen.

Het gelijk behandelen van en op een dezelfde manier de interactie aangaan met alle medewerkers in een team, zoals dat veelal gebeurt in een top-down organisatie, maakte dat ik mij niet goed geëquipeerd voelde voor mijn toekomst.  Als leidinggevende worden er tegenwoordig andere zaken gevraagd, de medewerkers zijn zelfstandiger, beter opgeleid en willen gehoord en gezien worden.

In de afgelopen jaren ben ik mij daarom gaan verdiepen op het gebied van nieuw leiderschap.

Voor mij is leidinggeven het goed aanvoelen van de medewerkers, hen bevragen, werkelijk aandacht te hebben voor hun behoeftes, talenten en wensen. In mijn ogen moeten leidinggevenden medewerkers stimuleren, enthousiasmeren en goed meenemen in de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers én de ontwikkelingen en doelstellingen van de organisatie.

Thomas Geerdink

Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom customer life cycles, het opzetten van marketing- en salesorganisaties en het in kaart brengen van organisatiestructuren en organisatieculturen. Ik leer je meer inzichten te verkrijgen in het denken en handelen vanuit het perspectief van jouw klanten en jouw medewerkers. Gezamenlijk gaan we aan de slag hoe jij dit in jouw organisatie kan toepassen.

Met veel enthousiasme zal ik jou op een inspirerende manier meenemen hoe je komt tot gedragen gezamenlijke doelen, met als resultaat een organisatie waarin gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers rondlopen.

Kortom: ik word blij van het helpen van mensen en organisatie waarin met plezier gewerkt wordt, er oog is voor elkaar en voor de doelstellingen van de organisatie!

Vanuit TWO Avenue ben ik Associate bij The White Office omdat we in het verleden hebben aangetoond dat onze kennis en kunde elkaar goed aanvullen en we elkaar versterken.

We hebben samen opdrachten bij verschillende klanten uitgevoerd en vanwege de gezamenlijke expertise, ons enthousiasme, onze energie, onze passie en bovenal met veel humor, heeft dit geleidt tot tevreden opdrachtgevers.

Dankzij deze samenwerking profiteer jij van professionele en inspirerende sparringpartners, die samen met jou de schouders eronder zetten om tot een goed resultaat te komen.

Meet us at The White Office @ TWO Avenue!


Joyce Organiseert

Eigenaar/oprichter Joyce Lafeber – Dollee 

Mijn naam is Joyce Lafeber-Dollee, eigenaar/oprichter van ‘Joyce organiseert’.

Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen, voornamelijk gericht op grote C-Level bijeenkomsten. Ik heb de afgelopen jaren producties gerealiseerd voor alle C-functies (CEO, CHRO, CFO, CMO, COO, CSO), waarbij ik altijd ‘aan’ sta en geen ruimte heb voor verslapping. Mijn werk wordt vaak omschreven als de Champions League voor eventmanagers.

Ik bied toegevoegde waarde door bedrijven volledig te ontzorgen. Ik ben pas tevreden als de klant zich op de dag van het evenement volledig kan richten op netwerken en niet hoeft om te kijken naar zaken als logistieke organisatie. Of het nu gaat om congressen, seminars, workshops of ronde tafel bijeenkomsten, fysiek of online, ik regel alles tot in de kleinste details om ervoor te zorgen dat het evenement perfect verloopt.

Naast de organisatie van het evenement verzorg ik ook het gehele voortraject (community-management) en de eventuele nazorg, omdat Events, Marketing & Communicatie mijn passie zijn.

Hoe ben ik verder als persoon?

Ik ben een doorzetter, geef echt nooit op!

Door mijn verleden als topsporter (handbal bij eredivisieclubs VZV en SEW. Gehandbald voor het landkampioenschap en de beker. Bij het NL team terecht gekomen en via SEW nog Europacup wedstrijden gespeeld in oa Zweden, Duitsland en Cyprus) heb ik geleerd om altijd tot het uiterste te gaan. Opgeven is geen optie!

Verder houd ik echt van mijn werk en straal ik dat ook uit. Klantvriendelijkheid en loyaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben sportief, houd van heel veel gezelligheid en ben een echt mensen-mens! Vandaar dat ik ook niet lang hoefde na te denken om als Associate toe te treden bij The White Office.

Joyce Lafeber

Saskia en ik gaan al heel lang terug met elkaar. We kennen elkaar uit de tijd van DPA Financial People, toen wij samen verantwoordelijk waren voor alle marketing en communicatie omtrent het DPA Schaatsteam. Hilarische, maar ook hectische tijden! Enorm gelachen, maar ook keihard gewerkt om het schaatsteam, en daardoor het bedrijf, op de kaart te zetten en onszelf in de schaatswereld te profileren als volwaardig sponsor. En dat was een enorme uitdaging in een wereld van topsport waar iedereen elkaar kent en elkaar alles gunt. Als buitenstaander is het dan hard werken! Maar met absoluut het gewenste resultaat. Samen braken we elke deur open en deden het ijs smelten. Er wordt nog over gepraat.

Ik ben recentelijk toegetreden als Associate bij The White Office en zal voornamelijk Saskia ondersteunen bij al haar evenementen en bijeenkomsten. Noem het  een soort van ‘Wing-woman’ oftewel, volledig ontzorgen, want dat is uiteindelijk waar ik het beste in ben.

Onze samenwerking verloopt vlekkeloos en is altijd een feestje!
Ik kan ook uw bedrijf verder op weg helpen en volledig ontzorgen bij een evenement.

Meet us at The White Office @Joyce organiseert
Voor meer info  www.joyceorganiseert.nl

Eddy van der Ley is journalist, schrijver, presentator, theatermaker en ondernemer. Hij drijft zijn eigen mediabedrijf: Van der Ley Media, na aanvankelijk ‘Persbureau Passie en Hartstocht’ te hebben geheten. ‘Eigenlijk had het woordje vrijheid daar destijds nog achter gemoeten’, zegt Van der Ley, ‘ter completering van de wijze waarop ik destijds in het leven stond en nog steeds sta.’

Eddy van der Ley

Mensen/professionals die hem kennen, zijn eensluidend in hun oordeel. Van der Ley maakt het leven niet moeilijker dan het zou moeten zijn, is een meester in het relativeren, kan randzaken op een natuurlijke wijze scheiden van hoofdzaken en weet lichtheid (in de donkerte) te brengen. ‘Wie flink in de stress zit, en met allerlei complexe vraagstukken te kampen heeft, zou eens een keer met hem moeten sparren’, zegt de CEO van een groot bedrijf. ‘Voor mij geldt dat ik binnen de kortste keren weer overzicht en plezier had in wat ik deed. Hij bracht me nieuwe, verse inspiratie. En dat is van onschatbare waarde geweest.’ Van der Ley loopt zeker niet te koop met die eigenschap of kwaliteit, hij heeft er ook geen business-model van gemaakt, maar waar mensen hem vragen, zal hij een sessie niet uit de weg gaan.

De manier waarop hij in leven staat, is uiteraard deels genetisch bepaald, maar kan niet helemaal los worden gezien van de verpletterende vriendschap met zijn overleden boezemvriend Peter Teggelaar. Op de middelbare school bezwoeren de zielsverwanten elkaar ‘nooit laten kooien door welke hiërarchische organisatie of structuur ook.’ Teggelaar heeft die levensopvatting veel te kort kunnen prediken. Hij, avontuur en levenskunstenaar, kwam in 1993 samen met reisgenoot Marc Gilsing om het leven in de Sahara, na verdwaald te zijn geraakt en autopech te hebben gekregen.

Het tweetal liet een dagboek met hartverscheurende afscheidsbrieven achter, die vier maanden na hun vermissing naast de lichamen werd aangetroffen. Daarin zeggen ze tegen Van der Ley: ‘Eddy, doe hier iets mee!’ En: ‘Dit boek is voor een ieder die het wil lezen.’ Dertig jaar later, in september, bracht Van der Ley het boek ‘Heldendaad in de Sahara uit’, overigens zijn zesde boek in de laatste zes jaar. Het werd een bestseller zonder weerga.

Dit is een deel van de epiloog van het boek.

Vrijheid is een veelomvattend begrip. In de basis is vrijheid het (voor)recht om te kunnen doen en laten wat je wilt, te kunnen zeggen wat je denkt. Op te veel plekken in de wereld bestaat die elementaire voorwaarde helaas niet, ingegeven door oorlog en/of een totalitair regime.

Wie in Nederland opgroeit, heeft simpelweg geluk. Naast een dak boven je hoofd, stromend water en uitmuntende sociale voorzieningen, kun je in principe doen, laten en zeggen wat je wilt. Een eigen leven opbouwen, geheel naar de maatstaven van je wensen en karakter? Het kan. En nogmaals, dat is geen vanzelfsprekendheid, maar een voorrecht.

Binnen de vrijheid die je als Nederlander hebt, kun je extra vrijheid pakken. In je werk, in je hobby’s. Een eigen bedrijf beginnen, de wereld ontdekken door te gaan reizen, noem maar op. Hangt af van de ‘cultuur’ van het individu, uiteraard. Wie een grote mate van zelfstandigheid nastreeft, en niet voor de relatieve zekerheid van een vast patroon kiest, neemt risico’s die bij een ander op de zenuwen zouden werken. De vrijheid om in zo goed als alle levensfacetten zelf aan het stuur te (blijven) zitten: het is lang niet voor iedereen een zaligmakende werkelijkheid.

Voor mij wel. De drang naar vrijheid moet al in het embryonale stadium aanwezig zijn geweest, zo diep is het in mijn ziel verankerd komen te zitten. Ik was amper zeventien jaar toen ik een gelijkgestemde geest trof: Peter Teggelaar. Tegen het decor van voortsnellende adolescentie en (sport)journalistieke ambitie spraken we naar elkaar de belofte uit ons nooit te laten kooien door welke hiërarchische organisatie ook. ‘De vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt, is het allermooiste.’ Zelf sturing geven aan je leven, zelf verantwoordelijkheid pakken, als freelancer en ondernemer, dát was de bestemming die we voor ogen hadden.

Het is uitermate zuur dat juist de drang naar vrijheid Peter noodlottig is geworden. Nog voordat hij zijn vleugels écht kon uitslaan in het vrije werkveld van de maatschappij, was zijn leven na 24 kleurrijke jaren voorbij.

Ik was in Tamanrasset voor het laatste hoofdstuk van Heldendaad in de Sahara. Het boek dat ik dóór en ín vrijheid heb kunnen maken. Over twee vrijbuiters die een heldendood gestorven zijn. En die vanaf nu niet alleen voortleven in hoofden en harten van hun naasten, maar – door dit boek – ook bij andere mensen en nieuwe generaties. Dat is mooi, dat is goed.

Op grond van deze en andere (levens- en werk)ervaringen neemt Van der Ley je mee op een verbale reis vol ideeën, die als bouwstukken kunnen dienen voor nieuwe en richtinggevende inzichten.

Dat hij daarbij samenwerkt met The White Office, is geen toeval. Zet hem en Saskia Exterkate – in een ‘vorig leven’ één van zijn boekers inzake theatercolleges – in één ruimte bij elkaar, en er ontstaat een mix van energie, creativiteit en inspiratie, culminerend in mooie ideeën en nog mooiere oplossingen

Meet us at The White Office @ Van der Ley Media
Voor meer info: www.vanderleymedia.nl

Gerben Keujer van Main Entrance is postacademisch geschoold psycholoog en ondernemer. Een geboren en getogen Twentenaar met de bijbehorende Twentse nuchterheid en eerlijkheid. Hij combineert meer dan 20 jaar aan praktijkervaring en mensenkennis met de laatste wetenschappelijke inzichten, is streetwise en positief provocatief. Geen vage tegeltjeswijsheden of wijsneuzerige theorieën, maar to the point, direct en praktisch.

Gerben biedt vanuit Main Entrance business- en executive coaching, maar helpt ondernemers ook in talent- en teamontwikkeling. 

 “Saskia en ik zijn al 12 jaar goede vrienden. We merken dat wanneer we samen zijn, onze energieën elkaar versterken. Samen zijn we een soort van katalysator, waardoor we de omgeving in een opwaartse, creatieve en ondernemende spiraal brengen. 

In de afgelopen jaren hebben we het steeds vaker gehad over het coachen van ondernemers en het opzetten van een event waarin ondernemers en leiders iets leren in combinatie met ontspanning. Een soort van Mastermind-groep van enkele dagen, waarin verschillende thema’s aan bod komen. In dat licht ben ik toegetreden als Associate. 

Gerben Keujer

Daar waar Saskia zich richt op Company Branding en de Sales & Marketing richt ik mij op de psyche van de ondernemer.

Makkelijker gezegd: de mentale wereld waarin alles wat je denkt, voelt en ervaart, plaatsvindt. Ik leer je waar je persoonlijke verbeter- en ontwikkelpunten liggen. Hoe je alles uit jezelf en uit je team kunt halen, maar dan wel op een gezonde en duurzame manier.

Ik leer je dus ook hoe je stress op een goede wijze kunt hanteren, want een onderneming is zo gezond als de ondernemer zelf.”

Meet us at The White Office @ the Main Entrance
Voor meer info: www.mainentrance.nl

Liesbeth Wijlaars  – Eigenaar en AI transformatie deskundige 

Je hebt vast al gehoord van de ontwikkelingen van Artificial Intelligence. Grote kans dat je er graag meer over wilt weten. En dan vooral, wat kan het voor jou betekenen en voor je onderneming. Als ondernemer of manager sta je er veelal alleen voor, hoe fijn zou het zijn om een assistent te kunnen hebben die 24/7 beschikbaar is. Je strategische sparringpartner kan zijn, je beleidsmedewerker, je communicatie buddy. The White Office begrijpt hoe waardevol dit kan zijn en brengt graag ondernemers samen voor een op maat gemaakt  AI- ondernemers weekend van The White Villa  waar we theorie maar zeker ook de praktijk behandelen. Een visie vormen op AI is je meest belangrijke eerste stap. 

Liesbeth Wijlaars

Saskia Exterkate leerde AI deskundige Liesbeth Wijlaars van LAGOM kennen tijdens een netwerkbijeenkomst in Roermond. We ontdekten al snel dat we dezelfde soort professionals en sectoren bedienen met het efficiënter, strategischer kunnen werken. 
We kiezen beiden voor een nuchtere praktijkgerichte aanpak gebaseerd op waardevolle theorie en jaren aan ervaring in ons vakgebied.

 Wij vinden dit een mooie match en slaan graag de handen ineen waarbij Liesbeth Wijlaars een waardevolle aanvulling levert tijdens de Artificial Intelligence editie van The White Villa. 

Meet us at The White Office@Lagom
Voor meer info: www.lagomconsultancy.nl

The White Office werkt samen met een groot en gerenommeerd netwerk aan specialisten.

Wij werken enkel samen met partijen met wie wij persoonlijk hebben samengewerkt en wiens kwaliteit en betrouwbaarheid wij kunnen onderschrijven. Dit zijn o.a. websitebouwers, film-& videomakers, fotografen, leiderschapstrainers, coaches, storytellers en IT specialisten.