Scroll Top

Inzet

  • Ontwerpen en uitrollen awareness campagne ‘Theater, daar ga je voor zitten’
  • Ontwerpen eigen look & feel voor website Daar ga je voor zitten
  • Initiëren en mee-ontwikkelen trailers OKTO,
  • Samenwerking en campagnes met media (RTV Oost-OverUIt, Marketing Oost, De Persgroep, De Stentor)
  • Ontwerpen diverse middelen
  • Voorzitten en inrichten van Marketeersvergaderingen
  • Organiseren van workshops tbv relevante marketing kennisdeling/kennis vergaren
Opdrachtgever

Opdracht

Marktpositie kleine(re) theaters in Provincie Overijssel versterken. Bevordering naamsbekendheid, kaartverkoop, talentontwikkeling, kennisdeling en cultureel ondernemerschap.

Joris Kemps

Voorzitter OKTO en Directeur Theater Hof 88, Almelo.

“In de dynamische omgeving van meer dan twintig theaters, presteert Saskia het om steeds de focus te houden op de doelen die we als OKTO geformuleerd hebben. Voor zowel OKTO als geheel, alsook voor onze individuele leden weet ze hier concreet en aantoonbaar vooruitgang in te boeken.
Een knap staaltje van organisatie- en marketingtalent.

Saskia kan moeiteloos schakelen tussen alle niveaus van communicatie; van een vrijwilliger die helpt met de communicatie bij een individueel theater totaan de bestuurders van onze grote samenwerkingspartners.

De door haar opgezette en uitgerolde awareness campagne: Theater, daar ga je voor zitten kreeg zelfs een eervolle benoeming en compliment bij de Cultuurmarketing Awards: De jury vindt dit een goed lopende, klassieke awareness campagne. Het gegeven dat verschillende spelers uit de regio samen optrekken, als gevolg van een klein budget, moedigt de jury ten sterkste aan, en kan volgens hen gezien worden als een voorbeeld voor de sector. Deze campagne leidt tot een significant groter bereik voor de georganiseerde theaters, dan elk theater afzonderlijk zou hebben kunnen bereiken.

Mede dankzij haar professionele- en enthousiaste inzet en ondersteuning is OKTO binnen de nationale theaterbranche een voorbeeld van wat onderlinge samenwerking aan kracht en succes oplevert.”

 

Yvonne Hermus

Beleidsadviseur Cultuur Eenheid Economie en Cultuur, Provincie Overijssel

“Saskia is een enthousiaste, resultaatgerichte en verbindende PR- en Marketingprofessional die de samenwerkende kleine theaters in Overijssel (OKTO) op vakkundige- en succesvolle wijze meer gezicht en zichtbaarheid geeft.”