Scroll Top
Three Crowns Stables

Inzet

The White Office werkt met een exclusieve, voor de klant op maat gemaakte Roadmap . Aan de hand van de hierin benoemde hoofdstukken & onderwerpen gekoppeld aan een afgesproken tijdspad bereiken we het gewenste doel. Van de ontwikkeling van personal & company brand, het bepalen van de gewenste tone of voice voor de doelgroep, van kleurenpsychologie, juiste lettertypen totaan de vormgeving en uniforme uitstraling van website en online middelen, doelgroepen definiëring en persona’s, optimalisering van de digitale administratie, correspondentie & archivering totaan salesprognoses en een sales businessplan als grondslag voor het business development.
Opdrachtgever

Opdracht

Personal & Company Branding, Business Coaching & Business Development
Three Crowns Stables is een ambitieus bedrijf die wereldwijd haar naamsbekendheid en haar (inter-) nationale klantenkring wil vergroten. Alles wat nodig is om dit doel te bereiken wordt door The White Office ingezet. Van salesplan tot huisstijl, van middelen totaan brand & business development. Alles met als doel van Three Crowns Stables een begrip te maken en het bedrijf te positioneren als topspeler bij de internationale doelgroep.

David Ljungcrantz

Oprichter/Eigenaar
Three Crown Stable

Megan Ljungcrantz

Mede-eigenaar
Three Crowns Stable

Gecoacht worden door topondernemer Saskia Exterkate van The White Office zorgt ervoor dat wij onze zakelijke doelen bereiken. Daarmee tilt ze ons en Three Crowns Stables naar een hoger – internationaal – niveau.

 
Saskia doet haar research grondig, is tot in de puntjes voorbereid en betrokken en begaan met ons bedrijf.  Aan de hand van een salesplan zetten we de lijnen voor business development uit.  Dankzij haar internationale ervaring en altijd inspirerende motivatie weet ze ons uitstekend te begeleiden en leren we veel van haar.  Ze zet je aan het denken, laat je zaken zelf beslissen en staat altijd klaar om bij te sturen of een extra duwtje in de rug te geven waar nodig.
Ze leert je om zaken letterlijk en figuurlijk te ordenen waardoor we niet alleen efficiënter maar ook effectiever zijn gaan werken. Samen komen we tot nieuwe inzichten die leiden tot frisse invalshoeken.
Bovenal is Saskia een sprankelende, pragmatische, succesvolle en humoristische vrouw met wie het goed zaken doen is.
Voor elk bedrijf dat zich succesvol wil positioneren op de zakelijke markt en een begrip wil worden bij zijn doelgroep bevelen we The White Office absoluut aan.”