Scroll Top
The_White_Office_01

Inzet

Het ontwikkelen en implementeren van een passende Company branding en het daarbij behorende online platform.

Definiëren en positioneren van doelgroepen en audience van- en voor The Main Entrance.

Opdrachtgever

Opdracht

Company branding

Gerben Keujer

CEO

The Main Entrance wil zich duidelijk en herkenbaar onderscheiden ten opzichte van de reguliere business- & life-coaching.

Onze internationale – high end – doelgroep moet exact weten & waarderen wat wij voor service verlenen en ons uiteraard

snel & toegankelijk weten te vinden.

Om hierin niets aan het toeval over te laten, hebben we de expertise van Saskia Exterkate van The White Office ingeschakeld.

Zij heeft ons uitstekend geadviseerd over de gewenste company branding en de daarbij behorende presentatie & uitstraling.

Haar ruime ervaring & behaalde successen binnen de internationale zakenwereld gecombineerd met een ‘practice based’ en ‘hands on’ mentaliteit

hebben haar tot een professionele- en ervaren gesprekspartner gemaakt.

Tijdens het proces viel ons telkens weer op hoe proactief Saskia te werk gaat. Hadden wij een vraag, dan had Saskia al een kloppend antwoord klaar liggen.

Ze nam op een prettige manier de leiding, stuurde bij waar nodig, nam nooit de regie over en hield vinger aan de pols totdat ons doel was bereikt.

Daarnaast is Saskia Exterkate een bijzonder creatief mens, wat maakt dat ze buiten the box kan denken en tegelijkertijd zeer realistisch blijft.

Dankzij haar humor heeft het hele traject heel ontspannen aangevoeld.

Saskia van The White Office is punctueel (afspraak is afspraak), betrokken en streeft in haar eigen dienstverlening ook naar een excellente ervaring.

Dat is bovenmatig gelukt.”