Scroll Top
Reinkenstraat Den Haag

Inzet

The White Office heeft contacten onderhouden met alle (ca. 55) winkeliers inzake tekst en inhoud en daarmee alle teksten voor alle zaken en de straat in zijn algemeenheid verzorgt. Samen met de technische partij is gekeken naar de juiste navigatie, look & feel en inrichting van de website.
Voor fotografie en voor de techniek achter de website is samengewerkt met andere partijen. De complete voortgang op alle gebieden, het aandragen van de goede fotograaf en de eindverantwoording en oplevering is door The White Office gedaan.
Opdrachtgever

Opdracht

Winkelgebied Reinkenstraat heeft een goede website nodig met een aanlokkelijke uitstraling.
Er moeten korte, enthousiaste teksten worden geschreven voor elke ondernemer en voor de straat in zijn algemeenheid. Dit middel moet zorgen voor een grotere naamsbekendheid van de straat en de aanwezige winkels en daarmee het bezoekersaantal en de omzet vergroten.

Anne-Marie Harmsen

Bestuurslid BIZ Winkelgebied
Reinkenstraat Den Haag

“Hoe vaak is het niet dat je iemand een opdracht gunt en dan met gekruiste vingers afwacht op wat je krijgt. Of je überhaupt geïnformeerd gaat worden over de voortgang en of het resultaat is wat we hadden bedacht. En het ook mogelijk is om tijdens het proces toch – naar aanleiding van meer inzicht-zaken aan te passen.

Bij Saskia heb je daar geen last van of zorgen over. Je weet exact wat je krijgt, je wordt uitstekend geïnformeerd en geadviseerd over de voortgang en het resultaat is TOP!

Saskia is lekker duidelijk, concreet, resultaatgericht en kritisch op inhoud en proces daar waar dat nodig was! Ik wist dit al uit een samenwerking van jaren geleden en dat werd wederom bevestigd.
Fantastisch is ook haar communicatie met- en coördinatie van verschillende partijen op diverse niveaus. Ze brengt alles en iedereen probleemloos bij elkaar. Daarbij heeft ze meteen de juiste toon te pakken waardoor ze een inlevende en innemende gesprekspartner is .

In ons project heeft Saskia ook geweldig samengewerkt met een jong aanstormend talent voor de specifieke technische vraagstukken van onze website. Erg fijn!”