Scroll Top

Business Retreats & Talks

Business Retreats

The White Villa – Business Edition

Van The White Office naar The White Villa. We laten de werkplek achter ons en nemen je mee naar een prachtige locatie en accommodatie. Even incognito .Ontsnappen aan de waan van de dag. Eindelijk tijd & rust om ongestoord te werken aan jouw zakelijke plannen en aan je professionele zelf. Van geen tijd…naar de hoogste tijd!

Het ontstaan van droom & format

Ik ben altijd een groot fan geweest van het tv programma Villa Felderhof. De mondaine plek waar de villa stond, de gastvrije ontvangst, de relaxte en persoonlijke sfeer waarbinnen gesprekken werden gevoerd en het ontspannen gedeelte in de middag. Ik was erdoor betoverd en wilde er zo graag eens te gast zijn..…

Het format dat we hanteren tijdens het verblijf in The White Villa is van dit tv programma afgeleid. Alleen spreken we nu niet met bekende Nederlanders (hoewel?) maar met professionals en is ook hier tijd voor ontspanning, goede gesprekken en bovenal veel lachen in een fantastische omgeving.

Voor wie

Voor managementteams, directieleden, raden van bestuur/toezicht, kortom: voor iedereen die er niet in slaagt om tijd vrij te maken om plannen voor verbetering of verandering binnen de organisatie te ontwikkelen en daadwerkelijk toe te gaan passen.

Wat levert deze business edition op

  • Je gaat plannen en doelen voor marketing & sales opstellen
  • Een actuele company brand ontwikkelen
  • Je klanten & doelgroep nauwkeurig in beeld krijgen (Customer Lifecycle)
  • Een custom made Roadmap met daarin de juiste stappen om je doel (een begrip te worden op jouw zakelijke markt) te behalen
  • Inzicht in omgang met de nieuwe generatie werknemers

Wat bieden wij je

Wij, the crew van The White Villa, zijn jouw wingman en wingwoman.
Wij assisteren & adviseren jou bij het oplossen van je vraagstukken
Dit doen we op een praktische, inspirerende en humoristische manier.

Wij bieden je tools aan die je in staat stellen jouw leiderschap in te zetten om te gaan denken & handelen vanuit het klantperspectief .Dit zet je om in concrete acties samen met je medewerkers.

Van branding tot organisatie inrichting, van (persoonlijk) leiderschap totaan het opzetten van zelforganiserende teams of een Customer Lifecycle (klanten & doelgroep in beeld).

En, in het kader van nieuw leiderschap versus next generations: hoe om te gaan met je (nieuwe) medewerkers en de begeleiding van hen inzake hun eigen zingeving m.b.t. hun werkzame leven.

Kortom: wij zijn je houvast: de leuning waarlangs je de trap op naar boven loopt!

Wij staan van begin tot het eind voor, naast en achter je.

Programma

Het programma is exclusief op maat voor- en afgestemd op jouw team/bedrijf/instelling.

Tijdens de intake inventariseren we jouw plannen & behoeften en bespreken we hoe wij bij de realisatie of oplossing hiervan kunnen assisteren & adviseren.

Modulen voor de invulling van het programma kunnen o.a. zijn:   

  • Company branding (hoe wordt mijn bedrijf/instelling een begrip op de zakelijke markt)
  • Sales & marketing 3.0
  • Customer Lifecycle
  • Nieuw leiderschap 3.0 (nieuwe stijlen, nieuwe inzichten, nieuwe generaties, nieuwe doelen)
  • Werken met zelforganiserende teams en wat vraagt dit van jou als leidinggevende

Praktisch

Navenant de groepsgrootte, zijn er diverse opties mogelijk. We bieden 2,3 of 5 daagse business editions aan in binnen- en buitenland. Data, duur, locatie en inhoud programma stemmen we samen af.
Van harte welkom in The White Villa

Gun jezelf nu eindelijk eens tijd en boek de The White Villa-Business Edition.

Stuur een email naar events@thewhiteoffice.nl of bel/app met Saskia Exterkate op 06 – 514 99 580 voor een kennismakingsgesprek.

Talks

SAZ TALK : REALLY ?

Om iedere ingedutte- en appende zaal wakker te schudden is deze SAZ talk een must. SAZ staat voor Saskia Zakelijk. De SAZ Talk is te boeken voor alle business events.

So..what are we talking about?

Verwacht vooral geen managementwijsheden, staafdiagrammen of cirkels van hoepla. In mijn inspirerende en humoristische verhaal REALLY? neem ik je mee in mijn zakelijke avonturen die me al op jonge leeftijd brachten naar tal van plekken in Europa. Van treurige industrieterreinen en onstuimige première party’s, tot fakkelsledetochten in Noorwegen en Porsche tochten naar Kastelen in Baden Baden. Van de pop business in Londen naar de Topsport op het ijs. REALLY?  vertelt een verhaal waarin je leert hoe hordes en waterbakken een lancering kunnen zijn in plaats van een obstakel. Waarin ‘WAT nee?’ wordt omgebogen naar ‘Hell yeah’! En..hoe je zonder vangnet succesvol je doel kunt bereiken en daarmee een begrip wordt op de zakelijke markt. Mijn eigen waargebeurde verhaal dat laat zien dat als je echt wilt (bijna) alles kan. Van het misslaan van planken totaan het bouwen van springplanken. Just jump!

REALLY? Yes, really!

Quotes:

“Een verhaal over een leven dat leest als een hartcardiogram. Met even onvoorstelbare- als onvoorspelbare pieken en dalen. Over glamorous showbizz en première parties, over topsporters en rendiertochten, over overleven tussen wolven op Wall Street en vooral over hoe rampspoed zorgt voor voorsprong.”

“Gelukkig eens geen boekjeswijsheden of managementpraat. Alleen al haar typische woorden en beeldende uitdrukkingen maken Saskia voor mij onvergetelijk. Zij weet heel beeldend en nuchter grote zaken klein, en kleine zaken groot te maken. Ik ging vol energie en inspiratie, en vooral met veel concrete zaken om direct mee aan de slag te gaan, naar buiten.”

Saskia leert je hoe het je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Niet door de voordeur? Dan door de achterdeur, langs de regenpijp of door het raam. Maar binnenkomen doe je!.”

Stuur een email naar events@thewhiteoffice.nl of bel/app met Saskia Exterkate op 06 – 514 99 580 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.