Scroll Top

Business Retreats & Talks

Business Retreats

The White Villa – Business Edition

Van The White Office naar The White Villa.
We verlaten de werkplek en nemen je mee naar een prachtige locatie en accommodatie. Even incognito. Ontsnappen aan de waan van de dag. Eindelijk tijd & rust om ongestoord te werken aan jouw zakelijke plannen en aan je professionele zelf. Van geen tijd…naar de hoogste tijd!

Het ontstaan van droom & format

Ik was een groot fan van het tv-programma Villa Felderhof. De mondaine plek waar de villa stond, de gastvrije ontvangst, de relaxte en persoonlijke sfeer waarbinnen gesprekken werden gevoerd en het ontspannen gedeelte in de middag. Ik was erdoor betoverd en wilde er zo graag eens zelf te gast zijn..…

Het format tijdens het verblijf in The White Villa is afgeleid van dit tv-programma. Er is ook hier tijd voor ontspanning, goede gesprekken en daarnaast veel lachen in een fantastische omgeving.

Voor wie

Voor managementteams, directieleden, raden van bestuur/toezicht. Voor iedereen die er niet in slaagt om tijd vrij te maken om plannen te ontwikkelen voor verbetering of verandering binnen de organisatie en deze daadwerkelijk toe te gaan passen.

Wat levert deze business edition op

 • Concrete actiepunten voor marketing & salesplan
 • Opmaak van company brand
 • Identificatie doelgroep & contactpersonen (Customer Lifecycle)
 • Inzicht in omgang met nieuwe generatie werknemers
 • Koers eiken met interne collega’s (management team/sales team etc)
 • Custom made Roadmap met de juiste stappen om je doel te behalen

Wat bieden wij je

Wij, the crew van The White Villa, zijn jouw wingman en wingwoman.
Wij assisteren & adviseren jou bij het oplossen van je vraagstukken
Dit doen we op een praktische, inspirerende en humoristische manier.

Wij bieden je tools aan die je in staat stellen jouw leiderschap in te zetten om te gaan denken & handelen vanuit het klantperspectief. Samen met je medewerkers zet je dit om in concrete acties.

Van branding tot organisatie inrichting, van (persoonlijk) leiderschap totaan het opzetten van zelforganiserende teams of een Customer Lifecycle (klanten & doelgroep in beeld).

In het kader van nieuw leiderschap versus next generations: hoe ga je om met (nieuwe) medewerkers en de begeleiding over de zingeving van hun werkzame leven.

Wij zijn je houvast: de leuning waarlangs je de trap op naar boven loopt!

Wij staan van begin tot en met het eind voor, naast en achter je.

Programma

Duur
The White Villa nodigt haar gasten uit voor 3 dagen en 2 overnachtingen.

Locatie
Een sprookjesachtige Carrehoeve in Zuid-Limburg.

Data
in overleg worden data bepaald (dat kan di tm do zijn of vrij tm zo)

Groepsgrootte
Om iedereen ruim aandacht te kunnen geven zijn minimaal 4 en maximaal 6 gasten welkom in The White Villa

Format: wij zijn fan van het Villa Felderhof/Casa di Beau format. Dat betekent dat we vanuit een villa (hoeve) onze gasten in een ontspannen sfeer aan de huis-/keukentafel ontmoeten en dat er geen sprake is van ‘drie-delig grijs/mantelpak’ PowerPoint presentaties of ‘plak-geeltjes’. Naast het inhoudelijke programma is er ook een ontspannend programma en voldoende tijd voor jezelf.

Inhoud
Het programma is exclusief op maat gemaakt en afgestemd op jouw team/bedrijf/instelling.

Voorafgaand aan de retreat inventariseren we jouw professionele behoefte en met welke specifieke bouwstenen je na de retreat naar huis gaat.
Zo ben goed voorbereid en kunnen wij het programma naar je toeschrijven.

Modulen waaruit het programma samengesteld kan worden zijn o.a.:

 • Company branding
 • Sales & marketing plan
 • Customer Lifecycle (Identificatie doelgroep & contactpersoon)
 • Nieuw leiderschap 3.0 (nieuwe stijlen, nieuwe inzichten, nieuwe generaties, nieuwe doelen)
 • Werken met zelforganiserende teams en wat vraagt dit van jou als leidinggevende
 • Interne communicatie & organisatie voor directie/managementteams

Inbegrepen

 • 3 daags verblijf in een prachtige accommodatie (2 ovn)
 • Prive slaapkamer incl badkamer/toilet
 • Alle maaltijden en dranken
 • Verrassend randprogramma incl. transfer
 • Business Boost Trainingsprogramma
 • The White Villa Business Edition Roadmap

Prijs
All-inclusive 3295,- ex btw.

Impressie

Alvast een idee krijgen van wat je te wachten staat en hoe vorige gasten het hebben ervaren? Klik hier
‘Omdat je eindelijk ongestoord aan je bedrijf kunt werken en zaken kunt oppakken die al lang hadden moeten gebeuren’
‘Hele waardevolle gesprekken en inzichten, maar ook het concretiseren hiervan. Ben erg benieuwd naar het effect & of ik het goed kan inzetten. Ook fijn dat The White Villa ons verder kan en wil helpen (opvolging)’. ‘Inzicht en actieplan in de te zetten stappen, tijd om onderzoek te doen en ook juist dingen weg te strepen ipv toe te voegen’
‘Inzicht dat de tijd nemen heel waardevol is voor vooruitgang. Een start van een plan voor 2024’
‘De vooraf afgesproken ‘bouwstenen’ worden ook daadwerkelijk opgeleverd. Je krijgt waar voor je geld en dat alles in een ontspannen relaxte sfeer.’
‘We hebben heel veel (knel)punten besproken en handvatten gekregen waaraan we de komende tijd kunnen werken. Het was heel fijn om dit samen met mijn collega te doen. Heel waardevol om op een goede en fijn gestructureerde manier met elkaar te praten en te bouwen aan de toekomst van het bedrijf.'
Previous
Next
Van harte welkom in The White Villa

Gun jezelf nu de tijd en boek The White Villa-Business Edition.

Stuur een email naar events@thewhiteoffice.nl of bel/app met Saskia Exterkate op 06 – 514 99 580 voor een kennismakingsgesprek.

Reviews

‘De gesprekken zijn fijn en goed om de uitgezette lijnen te blijven volgen en te sparren over wat wel en niet goed gaat. Voor mij was het dus heel waardevol om dit met mijn collega te hebben gedaan. Je communiceert te weinig met elkaar en hiermee doe je dat op een heel goede, structurele manier wel. Daar liggen ook kansen voor alle managementteams’.
‘Wat een lef om je allergrootste droom neer te zetten! Waanzinnig knap hoe Saskia Exterkate en haar team (Thomas Geerdink en Joyce Lafeber ) een prachtig weekend hebben gecreëerd. Alles klopte; de locatie, het programma, de culinaire verzorging. Het ontbrak aan niets. Even ongestoord nadenken en brainstormen over plannen en die in hetzelfde weekend kunnen toetsen en doorontwikkelen. Heel waardevol! Door het kleine gezelschap was het knus, leerzaam en met een heel hoog humor niveau. Dank voor het lachen Niels Neeskens, Jordie Cress en Manon van Gaal! Zeker een hele grote aanrader voor ondernemers die een weekend focus nodig hebben. Ik ga volgend jaar zeker weer!’
‘Soms heb je van die momenten dat alles klopt. Vorig weekend had ik weer zo'n momentje bij de Business Retreat van The White Villa. In een prachtige villa, met een ontzettend leuke en inspirerende groep mensen, heb ik samen met Saskia Exterkate en Thomas Geerdink de aftrap mogen geven van een heel mooie reeks business retreats die we gaan organiseren de komende tijd. De première was er eentje voor in de boeken. Voor ons de kunst en uitdaging om dit iedere keer weer te overtreffen! En die uitdaging ga ik voor de volle 100% aan! Dit smaakt echt naar zoveel meer! Dank Saskia Exterkate voor je vertrouwen en je steun! Het is echt iedere keer weer een feestje om samen met jou te bouwen aan iets moois!’
Previous
Next

Talks

SAZ TALK! REALLY

Om iedere ingedutte- en appende zaal wakker te schudden is deze SAZ talk een must. SAZ staat voor Saskia Zakelijk. De SAZ Talk is te boeken voor alle business events.

So..what are we talking about

Verwacht vooral geen managementwijsheden, staafdiagrammen of cirkels van hoepla. In mijn inspirerende en humoristische verhaal REALLY? neem ik je mee in mijn zakelijke avonturen die me al op jonge leeftijd brachten naar tal van plekken in Europa. Van treurige industrieterreinen en onstuimige première party’s, tot fakkelsledetochten in Noorwegen en tochten in Porsches naar Kastelen in Baden Baden. Van de pop business in Londen naar de Topsport op het ijs. REALLY?  vertelt een verhaal waarin je leert hoe hordes en waterbakken een lancering kunnen zijn in plaats van een obstakel. Waarin ‘WAT nee?’ wordt omgebogen naar ‘Hell yeah!’ En hoe je zonder vangnet succesvol je doel kunt bereiken en daarmee een begrip wordt op de zakelijke markt. Mijn eigen waargebeurde verhaal dat laat zien dat als je echt wilt (bijna) alles kan. Van het misslaan van planken tot aan het bouwen van springplanken. Just jump!

REALLY? Yes, really!

Quotes

“Een verhaal over een leven dat leest als een hartcardiogram. Met even onvoorstelbare- als onvoorspelbare pieken en dalen. Over glamorous showbizz en première party’s, over topsporters en rendiertochten, over overleven tussen wolven op Wall Street maar vooral over hoe rampspoed zorgt voor voorsprong.”

“Gelukkig nu eens geen boekjeswijsheden of managementpraat. Alleen al haar typische woorden en beeldende uitdrukkingen maken Saskia voor mij onvergetelijk. Zij weet heel beeldend en nuchter grote zaken klein, en kleine zaken groot te maken. Ik ging vol energie en inspiratie, en vooral met veel concrete zaken om direct mee aan de slag te gaan, naar buiten.”

Saskia leert je hoe het je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Niet door de voordeur? Dan door de achterdeur, langs de regenpijp of door het raam. Maar binnenkomen doe je!.”

Stuur een email naar events@thewhiteoffice.nl of bel/app met Saskia Exterkate op 06 – 514 99 580 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.