DPA Financial People

Tanja van Nieuwenhuizen  
(voormalig) Human Resources Manager DPA Financial People
“Saskia is voor DPA werkzaam geweest als nationaal corporate account manager, manager sportsponsoring en vestigingsmanager. Als vestigingsmanager voor ons kantoor in Enschede, heeft Saskia er samen met haar collega’s voor gezorgd dat deze business unit ‘vanaf scratch’ goed werd opgezet en uitgebouwd in de regio Noordoost Nederland.
Dat was pionieren, een rol die haar uitermate goed paste. Vanuit ons kantoor in Amsterdam was ze werkzaam als National Corporate Account Manager. Naast het opzetten en uitbouwen van een voor DPA belangrijk netwerk van opdrachtgevers wist Saskia door haar professionaliteit en warme persoonlijkheid vele top Finance interim professionals voor DPA Financial People aan te trekken en aan de organisatie te binden.

Dezelfde pionierskwaliteiten wist Saskia uitstekend in te zetten als manager sport sponsoring. Zij heeft met name in de organisatie en uitvoering van de marketingactiviteiten met betrekking tot het DPA Schaatsteam een leading rol gespeeld. Mede dankzij deze activiteiten is de naamsbekendheid van DPA enorm verbeterd en de band met in- en externe relaties verstevigd.

Saskia werkte niet alleen voor DPA, Saskia was ook DPA. Een boegbeeld. Voor collega’s is zij steeds een uitermate plezierig mens geweest om mee te werken. Zij combineert professionaliteit met een groot gevoel voor humor en is een markante- en charmante persoonlijkheid. ”
OPDRACHTGEVER
DPA Financial People
OPDRACHT
Vestigingsmanager:
Ontginnen, opzetten en uitrollen diensten DPA binnen nieuw rayon Noordoost Nederland vanuit kantoor Enschede. Zowel opdrachtgevers (profit en non-profit) alsmede top Financials aan de vestiging binden. DPA positioneren in dit gebied.

Manager Sport Sponsoring: 
Verantwoordelijk voor programmering, organisatie en uitvoering van alle activiteiten voor (potentiële) opdrachtgevers en medewerkers van DPA met betrekking tot de door DPA gesponsorde sporten en sportploegen.

National Corporate Account Manager:
Verantwoordelijk voor large accounts binnen Nederland binnen branche Trade/Transport & Industry. Hunting & Farming van zowel opdrachtgevers alsmede Top Financials. 
INZET
Regionale/Nationale marktbewerking en klant/kandidatenbeheer . Verantwoordelijk voor full-circle service. Hunting & Farming. Via netwerken en diverse Financial cafe’s bekendheid en verbondenheid vergroten. Projectinvulling en project begeleiding.
Sponsoring: bouwen aan relatie (interne/externe) klant. Pers-exposure, begroting, commerciële vervolgacties, aanwezigheid bij internationale topsport evenementen. Organisatie en begeleiding buitenlandse reizen, merchandise, boarding , kosten-baten rapportages, radio-tv interviews, opstellen marketingplan met bijbehorend kostenoverzicht, organiseren en presenteren van kick-off’s en andere presentaties.
JAAR
2000 - 2005